Cautare

9180 de rezultate pentru "ighisul nou" (2.79 secunde)
Fara succes insa, pentru ca Mitrea a fost cuprins de un nou val de ras, si-a pus mainile la gura si a hohotit din nou. ... Mitrea a izbucnit din nou in ras si nu s-a putut iar opri cateva minute bune.
Gabriela Vranceanu Firea este din nou insarcinata! Nimeni nu se mai astepta la asta, dar Florin Pandele a anuntat ca sotia lui este din nou gravida, chiar daca a juns la varsta de 42 de ani.
De aceea, Apostolul Neamurilor spune despre Hristos ca El este pacea noastra, El Care a facut din cele doua lumi (iudeii si neamurile) - una, surpand peretele din mijloc al despartiturii, desfiintand vrajmasia in trupul Sau, legea poruncii si invataturile ei, ca intru Sine pe cei doi sa-i zideasca intr-un singur om nou si sa intemeieze pacea.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
La sfarsitul anului 2012, Rosales a publicat un articol consistent, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor) consacrat faptului ca anul 1989, cand pe teritoriul fostei URSS s-a permis din nou sa se discute pe larg despre posibila prezenta extraterestra pe Terra, au aparut foarte multe rapoarte de intalniri cu umanoizi.
Problemele din interiorul PD Mangalia, rezolvate dupa cum se vede doar temporar, cu interventie de la centru, s-au concretizat marti, 23 mai a.c., printr-un nou episod de insubordonare.
Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai mare pe 2 si 3 februarie si, din nou, in intervalul 5 - 10 februarie, dar acestea vor fi in general slabe cantitativ. ... Dupa data de 8 februarie, minimele termice vor cobori din nou sub pragul inghetului.
Aici, pamantenii au fost supusi la un soi de examinare medicala, dupa care au fost readusi din nou pe mal. ... Allen Hynek de la Universitatea din Evanston (Illinois) care i-au anchetat din nou pe cei rapiti, ca si pe politistii care i-au interogat.
Presedintele PNL de rit nou, Ludovic Orban, ne anunta cu o mutra razboinica si grava ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, pentru ca motiunea de cenzura este cea mai puternica arma a opozitiei. ... Ii avertizez pe penelistii de rit nou ca Romania nu este in bezna.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca actuala Coalitie este ca o masina care scoate fum si a sustinut ca Uniunea ar fi de acord cu constituirea unui nou program de guvernare si a unui nou Guvern, daca unul dintre partenerii de coalitie doreste acest lucru.
Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Nu era niciun accelerator nou in Romania, era dezastru, erau bombe de cobalt de peste 10 ani vechime. ... La Cluj se creeaza, dar au un singur accelerator mai nou.
Importanta intocmirii unui plan urbanistic conform cu realitatea din prezent este explicata cel mai bine de primarii comunelor care au avut cel mai mult de castigat de pe urma unui PUG nou.
Lazaroiu va fi seful nou-infiintatului Departament de Planificare si Analiza Politica, in timp ce Departamentul Politic, condus de catre Teodor Baconsky, se transforma in Departamentul pentru relatia cu Autoritatile Publice si Societatea Civila.
"Daca Basescu va castiga alegerile, il vom suspenda din nou" Senatorul liberal Puiu Hasotti ne-a declarat ca Traian Basescu ar face bine sa nu mai participe la alegerile prezidentiale care vor urma daca isi va da demisia, pentru ca risca sa fie suspendat din nou:
Un alt amanunt rezida din declaratia lui Emil Boc, liderul democrat anuntand ieri ca mai are nevoie de doar 15 semnaturi pentru initierea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu, in timp ce Geoana anunta inca de acum cateva zile ca este nevoie de un nou guvern.
Alianta PSD-PC trece printr-un nou episod de criza. Conservatorii ameninta, din nou ca rup intelegerea cu social-democratii. ... Ne suim din nou in remorca PSD sau mergem singuri.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar. Satenii din Ganeasa vor fi nevoiti sa iasa, peste cinci zile, din nou la vot. ... Localnicii vor fi nevoiti sa iasa din nou la vot pe 22 februarie.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".Seful statului a declarat, la deschiderea Forumului Autoritatilor Locale din Romania si Republica Moldova, ca pozitia statului vecin fata de Romania si incalcarea drepturilor omului fata de propriii cetateni dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie fac ca un nou acord cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cel existent anterior a expirat, sa nu se materializeze in viitorul apropiat.
google-analytics.com